Hammarby IF totalkrossade mot Östersunds FK med 4-0

I gårdagens möte i Allsvenskan vann Hammarby IF med 4-0 mot motståndarlaget Östersunds FK, något vi inte blev särskilt överraskade av med tanke på hur bra de har presterat i föregående matcher. Muamer Tankovic som spelar som offensiv mittfältare var spelaren som sken allra mest i gårdagens match, mycket på grund av att han både assisterade och gjorde mål.

Muamer  eller ”Mujo” som han också kallas började med att skjuta bollen i stolpen, dock fick medspelaren Jeppe Andersen den under kontroll och lyckades få till 1-0 för Bajen. Tankovic fortsatte sedan att med ett utmärkt passningsspel få bollen ivägskickad till Vidar Örn Kjartansson som gjorde andra målet för matchen.

Muamer Tankovic lyckades även med eget mål i straffar, något han kommenterade med följande ord: ”Jag har inte varit med om sån här dominans. Vi kör över dem. Även när vi får en utvisning kör vi över dem. Jag har inga ord, det är fantastiskt skönt att se. Det är den bästa match vi gjort – det är totaldominans.”

Reportrarna undrade om han hade några planer på att spela utomlands, men detta viftades bort: ”Ingen har ringt, ni behöver inte oroa er. Jag ska stanna kvar så länge som möjligt, just nu är jag är, och trivs här.”

Hammarby leder nu med fyra segrar efter varandra och verkar även ha blivit en tippad favorit att vinna Allsvenskan i år.  Nikola Djurdjic fick också till ett mål för Hammarby bara efter 30 minuter av spel när han sparkade in bollen bakom målvakten Sixten Mohlin.

Publiken var också otroligt engagerad under matchen och med publiksiffrorna 20 247 fanns det gott om åskådare som hejjade på båda lagen.

Vi är glada över Hammarby IF:s framgångar i Allsvenskan och väntar på helspänn på nästa match. Vår förhoppning är att de fortsätter briljera på plan med sitt gedigna samarbete mellan de otroligt duktiga spelarna!