Betting när det passar dig med Mr Green

Betting, eller oddsspel som det också kallas, har blivit alltmer populärt den senaste tiden. Det är väl inte så konstigt med tanke på att det verkligen kryddar till upplevelsen när man ser på en sportmatch. Med Mr Green kan man dessutom placera bets vart man vill, när man vill tack vare deras mobilvänliga plattform.

Mr Green är en av Europas ledande spelsajter. De erbjuder ett brett urval av olika oddsspel på sin hemsida och med deras mobilvänliga version kan betters dessutom spela när de befinner sig på språng. Eller när de ligger hemma på soffan och inte orkar resa sig.

Spela på fotboll, ishockey, handboll eller eSport

Hos Mr Green kan du som bettar spela på en variation av olika sporter. Du kan se dina favoritmatcher från din mobiltelefon, surfplatta eller laptop och samtidigt se oddsen i realtid. Känner du för det kan du placera ett bet eller två och hoppas på att du kammar hem en vinst. Det spelar ingen roll om du brinner för fotboll, ishockey, handboll eller eSport, hos Mr Green hittar du det mesta i sportväg. Du hittar spelmarknader och odds för en uppsjö av ligor från hela världen och kan åtnjuta spelandet snabbt och enkelt bara genom att surfa in på deras sajt. Betting ska inte bara vara underhållande men också lättillgängligt, vilket Mr Green garanterar.

Livebetting eller inte – du bestämmer!

Hos Mr Green kan du som spelare bland annat spela på live betting. Det innebär helt enkelt att du kan fortsätta spela på matchen tills den är över, vilket som är fördelaktigt under oförutsägbara matcher som de under Europamästerskapet i fotboll eller fotbollen i OS. Då kan du streama kampen via Mr Greens sajt samtidigt som du under matchens gång placerar dina bets beroende på hur du tycker spelarna presterar. Detta är verkligen ett sätt att förhöja spelupplevelsen på eftersom det hela bara känns mer verkligt. Föredrar du klassisk betting, det vill säga att du bettar före spelstopp, är även detta en möjlighet.

Finslipa dina kunskaper först

Hos Mr Green hittar du inte bara ett brett utbud av spelmarknader och oddstyper. De har även massvis av guides tillgängliga för nybörjaren så väl som den erfarna. Du kan till exempel lära dig att säkra din vinst genom säker bankrullehantering, läsa på om de olika betting-strategierna som Kelly-kriteriet och Fibonacci eller bara läsa på om de olika sporterna för att bättre förstå hur man förutsäger ett resultat. Mr Green har skrivit välutvecklade artiklar för att deras användare ska få den bästa spelupplevelse möjlig.

Spela när det passar dig

Hos Mr Green finns det inga krav på att du måste spela på en specifik tidpunkt eller plats. Du lägger helt enkelt dina bets när det passar dig. Bara för att du sitter på tåget på väg hem från jobbet eller befinner dig på andra sidan jorden på semester behöver du inte gå miste om bra odds. Har du din mobiltelefon med dig surfar du helt enkelt in på Mr Greens sajt och kan därifrån satsa när det passar dig. Eller inte. Du bestämmer själv hur din bettingkarriär hos Mr Green ska formas.