Adi Nalic skadad under AFC-Djurgården

Adi Nalic som är mittfältare i AFC fick avbryta matchen då Jesper Karlström från Djurgården tacklade honom så pass hårt. Efter händelsen kommer han åka till Malmö för vidare undersökningar och meddelade även följande:

”Jag tycker att det är en väldigt hård spark som egentligen inte borde få finnas på en fotbollsplan. Sparken kändes väldigt medveten, som att det var med flit för att de försökte få ut mig”

Händelsen ägde rum under första halvleken när Nalic täckte bollen och Jesper Karlström dök upp bakifrån och kapade benen under honom med hjälp av sin tackling. Karlström fick fortsätta trots en varning och Nalic fick bytas ut vilket givetvis kändes tråkigt för alla inblandade.

Djurgården vann matchen med 3-0 mot AFC Eskilstuna och den kunde möjligtvis ha fått ett annat utfall om skadan inte hade skett. Nalic förklarade dessutom med egna ord mer ingående om skadan:

”Foten är svullen, väldigt stel och orörlig. Men det brukar vara värre dagen efter. Det kan vara en stukning, jag hoppas att det inte är något värre och hoppas att jag kan vara tillbaka till nästa match.”

Adi Nalic spelar vanligtvis i Malmö FF och är utlånad en period till AFC Eskilstuna, däremot tycker han att Malmö är en värdig vinnare, något som han förklarade på följande vis:

”Malmö är ett fantastiskt lag som tävlar på två plan med allsvenskan och spel i Europa. Det är inte många lag som klarar av det. Det hade varit kul att vara där och kunna utmana om guldet. Men nu är jag här i AFC och fokuserar på att hålla dem kvar i allsvenskan. Men självklart vill jag att Malmö vinner, det skulle glädja mig jättemycket.”

Nalic är endast 21 år gammal och han har en ljus framtid framför sig inom den allsvenska fotbollen. Vi håller nu tummarna för skadan och hoppas att det inte var något allvarligt som skedde med foten.