Gary Neville kritiserar Manchester United

Manchester United har inte lyckats väl under Champions League och mot West Ham blev de nollade. De har för tillfället åtta poäng på hela sex matcher och det var även något som Gary Neville riktade stark kritik mot.

Neville är en klubbikon inom Manchester United och han spelade hela sin karriär i laget. Enligt honom beror förlusterna och den dåliga poängställningen på laguppställningen som består av ”barn”.

Han kommenterade det hela i en podcast som heter ”The Gary Neville Podcast”:

”I slutet av matchen mot West Ham spelade alltså Angel Gomes, Jesse Lingard, Daniel James, Scott McTominay, Fred och Andreas Pereira samtidigt… Visst finns det en ljus framtid hos de här spelarna, men är du Manchester United-tränare och har de här spelarna på planen mot West Ham när du måste jaga ikapp ett 0-2-underläge så är det klart du har problem.”

Neville anser att Manchester United måste värva

I podcasten gick han även igenom punkter som han ansåg skulle vända det hela till lagets fördel, exempelvis genom nyförvärv:

”De måste snabbt identifiera tre eller fyra spelare som kan addera till stommen med David de Gea och Harry Maguire. De behöver ett par mittfältare, en anfallare som leder offensiven, en kantspelare och en vänsterback. Man vinner ingenting med en massa barn i laget.”

Redknapp ifrågasätter valet av Lindelöf

Harry Redknapp som varit klubbchef för Tottenham hade också åsikter om Manchester United, något som han utvecklade till brittiska medier via följande kommentar:

”De gav honom (Lindelöf) nyss ett femårskontrakt och med all respekt, han är ingen (Nemanja) Vidic, (Rio) Ferdinand eller Jaap Stam. Nu ska han tillhöra laget i fem års tid och frågan är om han är lösningen? Jag är tveksam.”

Manchester United möter Arsenal i helgen och vi hoppas verkligen att det går vägen för dem, annars kommer det bli ännu tuffare för Ole Gunnar Solskjaer att fortsätta med samma laguppställning.