Djurgården vann med 3-1 mot Östersund

Jonathan Ring var spelaren som verkligen presterade i gårdagens möte mellan Djugårdens IF och Östersund som spelades i Tele2 Arena. Ring briljerade i duggregnet med hela två mål och assisterade även med det tredje målet, något som verkligen imponerade på oss i redaktionen.

Han var en sann hjälte som kommenterade följande till TT: ”Jag har fått bra förtroende av tränarna och spelet passar mig bättre när vi har ett stort bollinnehav. Så för mig känns det bara positivt. Vi spelar en fotboll som verkligen passar mig.”

Djurgården har vunnit tre matcher på raken i allsvenskan och har 21 poäng. Spelformen i laget ser väldigt bra ut och vi hoppas på att den håller även i kommande matcher.

Djurgårdsspelaren Astrit Ajdarević intervjuades också efter insatsen och hade följande att säga: ”Jag fick till mina passningar och var delaktig. Men jag känner ändå att det finns mer att göra, mer att ta av. Det finns många olika anledningar till att det inte har skett men förhoppningsvis kan det komma.”