Betting på boxning

Man kan ju inte direkt smocka till folk ute i vardagen när man är på lite dåligt humör, men däremot kan man uppleva den spänning och det adrenalin som medföljer en fight genom att följa boxning på TVn! Denna otroligt populära sport har fans och följare över hela världen, och man kan vara med på ett hörn själv genom att spela på betting och att satsa på hur en boxningsmatch ska komma att sluta!

Bettingalternativ

Att titta på boxning är en sak, men hur går det till om man vill vara med och satsa? Det självklara alternativet är såklart att satsa på vem av boxarna som vinner matchen, men det är långt ifrån den enda möjligheten man har som spelare. Det går även att spela på sådant som hur vinnaren vinner matchen, exempelvis genom en knockout.

Vinnare

Det är väldigt vanligt att man satsar på vinnaren av en boxningsmatch, där man antingen satsar pengar på att boxare nummer 1 vinner, eller att boxare nummer två kammar hem segern. Man har med andra ord endast tre alternativ – att en av spelarna vinner eller att det blir oavgjort, vilket gör det relativt enkelt att lyckas gissa rätt. Detta kan dock innebära att oddsen är något låga, även om en så kallad “underdog” skulle vinna. Som spelare får man själv välja om detta känns rätt, men det kan vara det perfekta alternativet för den som precis har börjat med betting på boxning.

Segermetod

Om man känner sig lite mer varm i kläderna så kan man satsa på hur man tror att matchen kommer sluta, och då handlar det alltså inte om matchutgång utan om på vilket sätt matchen kommer avgöras. Kanske blir det diskvalificering, knockout, beslut eller oavgjort? För den som är redo att läsa på lite om odds och statistik så kan det bli en riktigt bra vinst här.

Runda

En lite svårare variant är a satsa på utgången av en runda, men samtidigt på i vilken runda man tror att det hela kommer avslutas. Oddsen för denna typ av spel är oftast betydligt högre än när man satsar enbart på vinnaren.

Antal Rundor

Det kan ju vara så att man gillar spel på rundor men tycker att det känns lite väl svårt att gissa rätt, och då kan man istället välja att satsa på det totala antalet rundor. Då behöver man bara satsa rätt på hur många rundor det blir totalt, oavsett vem som vinner i slutänden.

Livespel på Boxning

Som spelare har man ytterligare ett intressant alternativ när man vill vara med och satsa på boxning, och det är betting på livespel! Den största skillnaden är att man inte behöver göra sin satsning innan boxningsmatchen börjar, utan istället så kan man satsa under tiden som man sitter där och tittar, något som gör att man alltså kan basera sina odds på hur boxningsmatchen går.

En spännande sport värd att satsa på

Betting på sport har varit populärt i många år, och möjligheterna samt alternativen blir allt fler. Boxning är inte en särskilt ny sport, men det är en sport som har ökat i popularitet över hela världen och då även i Sverige. Är du redo för att kasta dig in i boxningsringen?