Anna Nordqvist tog ledningen i LPGA-tävlingen i Williamsburg

En av de absolut främsta golfstjärnorna idag heter Anna Nordqvist och hon tog ledningen i LPGA-tävlingen med hjälp av birdies på hålen sju, nio och tio. Hon tog ledningen över brittiska Bronte Law och amerikanen Jennifer Song, något som verkligen imponerade på oss med tanke på vilka världsstjärnor de är.

Till reportrarna meddelade hon följande: ”I dag var jag stabil, solid, och gjorde inga större misstag.”, något som vi verkligen gillade att se. Hon är inte bara ödmjuk utan även väldigt självmedveten om sina styrkor och svagheter.

Anna Nordqvist vann med fyra slag i LPGA-mästerskapen redan 2009 och det var även hennes genombrott på den internationella golfscenen. Året 2016 kom hon på andra plats i US Open som är en prestigefylld turnering där hon mötte många världsstjärnor.

Vi ser fram emot att se mer av Anna Nordqvist i LPGA-tävlingen som spelas i Williamsburg som ligger i delstaten Virginia. Den amerikanska golfscenen är där de bästa spelarna i världen tävlar mot varandra och vi önskar Anna lycka till i fortsättningen!