Andy Murray/Serena Williams dominerar i Wimbledon

Paret Murray/Williams har gått vidare till tredje omgången i Wimbledon och vann med poängsiffrorna 7-5, 6-3 mot 14:e-seedade paret Fabrice Martin och Raquel Atawo. Serena Williams är född den 26:e September 1981 och är fortfarande aktuell på toppen av tennisen trots att hon redan är 37 år gammal. Hennes äldre syster Venus Williams spelar också, dock inte lika framgångsrikt som Serena som redan hunnit vinna 23 Grand Slam titlar.

Andy Murray i sin tur är en 32-årig herre som adlades till sir Andy Murray 2016. Han har lyckats vinna olympiskt guld hela två gånger och flera Grand Slam turneringar. Tillsammans är nu superparet en av de högst rankade paren i mixed dubbel turneringen i Wimbledon.

Serena Williams har själv uttryckt att hon inte ens ville delta i mixed dubbel då hon ville titta på det live själv, men dessvärre är hon en av de bästa i världen på tennis och fick delta ändå. Enligt tidningen Express i Storbritannien var hon nervös inför att spela med legenden Andy Murray, men hon behöll lugnet och det verkade gå vägen med tanke på hur resultaten har sett ut.

Nästa möte blir mot paret Bruno Soares och Nicole Melichar vilket vi tror blir ett mycket tuffare möte. Vi väntar givetvis med spänning på matchen och matchen mot Atawo och Martin sågs av över 15 000 åskådare på plats. För att ge dig lite perspektiv av hur duktig Serena Williams är som spelare följer lite fakta nedan:

Hennes serve mättes upp till 196 km/h

Hon har vunnit 96 matcher inom The All England Club.

Hon har lyckats kvala in på 14 kvartsfinalen i Wimbledon hittills.

Hon har vunnit näst flest Grand Slam titlar någonsin och ligger bara 1 titel efter Margaret Court.

Hon spelar fortfarande på elitnivå efter att nyligen ha fött en dotter.

Hon har medverkat i ett avsnitt av Simpsons.

Under 2012 vann hon både Singel och Dubbel guld i OS tillsammans med systern Venus.