Spel och betting

En svensk spelare har idag många alternativ när det kommer till betting. Det finns många licensierade spelbolag i Sverige och de flesta av dessa bettingsidor erbjuder idag en välutvecklad produkt till sina kunder. Därför kan det vara svårt att veta vilken spelsajt man ska välja.

Ett exempel på vad man kan betta på är basket. Det finns många olika sporter man kan betta på och det är upp till varje spelare att välja den sport som man känner sig mest bekväm med. Ta del av speltips varje dag hos ett betting community med gratis betting tips. Dagens bästa speltips och unika kampanjer presenteras och sidan uppdateras med nya speltips varje dag. Varje betting tips innehåller även en välskriven analys med statistik och bäst odds för det spelet just nu.

Hur ska man välja bettingsida?

Det finns flera faktorer du bör tänka på när du väljer en bettingsida. Först och främst är det viktigt att du väljer en sida som är licensierad i Sverige. Detta innebär att spelsidan följer de svenska lagarna och reglerna och att du som spelare är skyddad.

En annan viktig faktor är bonusar och erbjudanden. De flesta bettingsidor ger nya kunder en välkomstbonus i form av gratis pengar eller free spins. Det är alltså viktigt att du jämför olika sidors bonusar innan du registrerar dig.

Något annat du bör tänka på är vilka sporter och bettingprodukter som sidan erbjuder. Om du är en sportsbettare bör du välja en sida som har ett bra utbud av olika sporter. Andra saker du kan hitta på bettingsidor är casino, poker och bingo. 

En sak du inte ska glömma bort är skattefrågor. Alla vinster från betting och gambling är skattefria i Sverige. Detta innebär att du som spelare inte behöver betala någon skatt på dina vinster.

Så blir du en bättre på betting

1. Tid

Tid och engagemang krävs. Ta reda på värdefull information inför dina spel. Se till att vara påläst. Läs, titta och analysera sporter och matcher som du är intresserad att spela på.

2. Spreadsheet

För statistik på ditt spelande och bli mer medveten på vad du är bra och mindre bra på. Med hjälp av anteckningar kan du se vilket sport eller liga som du är bäst på eller vilken spelvariant som du bör undvika eller spela mer på.

3. Vad gör du med felsatta odds?

Ett spelövertag gentemot spelbolagen får du genom att utnyttja felsatta odds. Var påläst så att du känner dig riktigt trygg med ditt spelande. Lär dig grunderna i sannolikhetslära samt lär dig bedöma procentsatserna.