Betting utan svensk licens

Säsongen för Tv-sport är i full gång, eller ja egentligen slutar den väl aldrig. För vilken tid på året är det inte smått fantastiskt att själv eller samla sina vänner för att titta på sin favoritsport på TV? Att skriva detta här är väl att predika för dem redan invanda men här kommer i alla fall några tankar och tips kring vad man kan göra om man vill öka upplevelsen av att titta på sport hemma. Går det att spice it up ännu mer?

Sport handlar ju som bekant otroligt mycket om gemenskap och laganda. Även i sporter som är individuella, som många friidrottsgrenar och tillexempel simning så är det ändå en gemenskap. En gemenskap med det laget man representerar, en gemenskap med de andra som tittar, vare sig man gör det tillsammans eller från helt olika kontinenter.

Ja, sport, både att utöva denna men framför allt att titta på denna hemma och live, har så många olika aspekter av samhörighet. Det är dels den ovannämnda gemenskapen, det är dels pirret av att heja fram någon tillsammans med andra, att känna att man tillhör en grupp tillsammans. Att man tillsammans arbetar för ett gemensamt mål. Även om det såklart är spelarna på plan som gör det stora jobbet, så kan man nog med säkerhet säga att även de som hejar på gör sin del.

Spela på sport

På senare år har det blivit alltmer populärt att inte bara heja på exempelvis sitt favoritfotbollslag eller hockeylag, utan att också spela på hur matchen kommer att sluta. På exempelvis spelbolagutansvensklicens.co kan man hitta flera olika sidor där man kan spela på hur en match eller en turnering kommer att gå. Varför sidan heter spelbolag utan svensk licens handlar helt enkelt om att det är en sida som listar några av de spelbolag som har licens hos en annan verksamhet än den svenska spelinspektionen.

Varför har det då blivit så populärt att spela på sport eller betting som det så fint kallas? Antagligen för att många känner att det ger en extra dimension till själva tittandet. Som sagt, vi vet alla hur fantastiskt det kan vara att heja fram ett lag eller person till vinst. Men våra favoriter spelar ju bara ett visst antal gånger. Betting är någonting som många uppskattar att göra på andra lag än sina favoriter. Det ökar på spänningen inför en match som man annars kanske inte hade varit så intresserad av.

Hur kan man då spela?

Är man sugen på att testa på betting så finns det många sätt att gå tillväga på. Exempelvis att spela på en hel turnering eller en specifik dag. Man kan såklart också spela på specifika matcher etc. Vanligt bland fotboll är ju tillexempel stryktipset på lördagar. Där spelar man på hela 13 matcher. Och det är väldigt många andra i Sverige som gör det samma med dig. Hur specifikt man vill spela, det vill säga om det enbart handlar om exempelvis resultatet på matchen eller om man även är intresserad av att spela på hur många mål och av vem, hur många gula och röda kort och liknande bestämmer man själv och beror på vart man väljer att spela.

Så att spela är ett sätt att krydda upp tv-sporten ännu mer än den redan är. Vill man kan det kanske vara roligt att göra det tillsammans med ett gäng vänner. Man ska dock komma ihåg att när man bettar så handlar det om riktiga pengar. Även om det inte alltid känns så när man lever sig in i en fantastiskt spännande match på tv så är det alltså faktiska pengar man spelar om. Det ska man inte glömma innan man råkat spela bort allt för mycket av lördagsbudgeten. Man vill ju inte behöva stå där och äta nudlar resten av månaden.

Gör tv-sporten till ett event

Men utöver att spela på tv-sports matcherna så finns det ju faktiskt väldigt många andra sätt att göra det ännu roligare att titta. För att komma tillbaka till det vi pratade om i början så handlar ju sport så mycket om gemenskap, så varför inte göra tittandet ännu mer till just gemenskap? Många sporter, som allsvenska fotbollsmatcher spelas regelbundet på samma dagar exempelvis lördagar. Varför inte göra det till tradition att titta på matcherna tillsammans med vänner? Kanske sätta upp en storbildskärm i trädgården, laga någon middag eller bara köpa pizza. Köpa god öl till alla och fylla sitt hem med laganda och gemenskap i goda vänners lag? För det är väl ändå exakt det som tv-sport handlar om i slutändan. Att lätta upp vardagen och tillsammans med vänner känna att man ingår i en grupp av nära och kära som tillsammans hejar.

Se tv-sport på en oväntad plats

Även om allt ovan låter härligt och kul så kan man ju ibland känna att man vill gå ännu längre. Man vill helt enkelt att det ska ske något totalt oväntat i vardagen. Ett sätt kan vara att se sport på en totalt oväntad plats. Och med oväntad plats menar vi en plats som alltså inte är en sportbar eller hemma i soffan, inte heller i trädgården eller hemma hos en vän, utan någon helt annanstans. Med dagens elektronik kan man ju ta med sig sina tv-abonnemang och se tv-sport på både datorn och mobilen. Så varför inte åka till en fin strand, äta en härlig picknick och med solnedgången som bakgrund titta på sporten på mobilen eller datorn. Det kommer säkert både du och din partner eller vänner uppskatta.

Det var några korta tankar och tips på hur man kan göra någonting annorlunda av sitt tv-tittande. Men sen ska man ju inte glömma att utöver alla dessa olika sätt att göra det ännu roligare att se på sport på tv, så finns det ju inget bättre än att bara slå sig ner i soffan, slå på teven i lugn och ro och se på den sport man har lust till. Hur kul det än kan vara att göra ett evenemang utav exempelvis en match, finns det ju få saker som går upp mot lugnet av att titta helt själv i soffan. Enjoy!