Tottenham klar för Champions League final

Tottenham besegrade Ajax igår och det var verkligen en skräll utan dess like. För första gången kan de nu förbereda sig för en final i Champions League efter vinsten med 3-2 mot Ajax och äntligen få chansen till att lyfta upp den eftertraktade pokalen.

Matchens hjälte var utan tvekan Lucas Moura som gjorde samtliga mål under andra halvlek, med tränaren Mauricio Pochettino som hyllade sina spelare som hjältar. Sista målet skedde under tilläggstid, efter 95 minuter av jämnt spel mot Ajax.

Det mest häpnadsväckande gällande denna match var att Ajax låg före med 3-0 under en lång tid vilket även resulterade i att de blev tippade till att vinna. Lucas Moura gjorde första målet med hjälp av Dele Alli som hjälpte att driva upp bollen mot målet för att få till ett perfekt skott in mot mål. Det fortsatte sedan med två ytterligare mål genom att utnyttja försvarsmissar från motståndarlaget Ajax.

En riktigt schysst match som totalvände när vi minst anade det. Underbart!